Betingelse for profil til Lejreslandsbyer
Herunder kan du læs de betingelser der stilles for at have en profil på Lejreslandsbyer


1. Accept af betingelser og vilkår kan læses her.
ved anvendelse og brug af lejreslandsbyer.dk tjeneste accepteres nedenstående betingelser og vilkår.

2. Information på lejreslandsbyer.dk
Al den information der findes på lejreslandsbyer.dk gives der ingen garanti for dens nøjagtighed. Ved kommunikation mellem lejreslandsbyer.dk og brugeren, står lejreslandsbyer.dk uden ansvar. Hvis informationerne ændres eller forvanskes under overførslen, eller hvis uvedkommende opnår adgang hertil.

3. Dataindsamling - profil oprettelse
Når man som bruger opretter en profil på lejreslandsbyer.dk, giver man samtidig samtykke til at lejreslandsbyer.dk har lov til at opbevarer disse profil informationer. Profil informationerne er følgende: din mail samt din adgangskode som er krypteret. Lejreslandsbyer.dk vil altid være behjælpelig med at få slettet en profil, som fejlagtigt er blevet oprettet.

4. Brugernavn og kodeord
Brugeren har pligt til at behandle kodeord fortroligt og må således ikke udlevere det til andre. Brugeren er ansvarlig for alle aktiviteter, som udføres under brugerens profil. Brugeren er desuden forpligtet til at informerer lejreslandsbyer.dk, uden ugrundet ophold, om eventuel uautoriseret brug af brugernavn og kodeord.

5. Videregivelse af profildata
Lejreslandsbyer.dk vil aldrig give profil data videre til andre uden brugerens samtykke.

6. Slet og rediger profil data
Som bruger af lejreslandsbyer.dk, kan man altid slette sin profil og dermed også tilhørende data som f.eks aktiviteter og indlæg.

7. Erstatningsansvar
Lejreslandsbyer.dk kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for brug af lejreslandsbyer.dk tjenester, herunder for tab af indtægter, driftstab eller tab af data, driftsforstyrrelser eller lignende tab.

8. Rettigheder til hjemmesiderne
Alle navne, logoer og varemærker på lejreslandsbyer.dk tjenester tilhører lejreslandsbyer.dk, og må kun anvendes efter forudgående tilladelse fra lejreslandsbyer.dk.

9. Kun lovlige aktiviteter og indlæg
Alle oprettede aktiviteter og indlæg skal overholde de bestemmelser og love, der er for ytringer på Internettet og i det offentlige Danmark. Hvis lejreslandsbyer.dk opdager ulovlig aktivitet på lejreslandsbyer.dk’s tjenester vil disse øjeblikkeligt blive anmeldt til politiet.

10. Sprogbrug
Hvis der kommer anmeldes omkring upassende sprogbrug fra en brugerprofil, vil lejreslandsbyer.dk forbeholde sig retten til at kunne fratage disse brugerprofiler adgang til at kunne oprette indlæg samt aktiviteter og i sidste ende at slette brugerprofilen.